top of page

PULMOLOG I ALERGOLOG

Sve za Vaše zdravo disanje

Doctor conducts a study and testing of h

Pozovite 053/962-962 ili 066 11 77 15 

i zakažite pregled

PULMOLOG

Preporučujemo da obavite pregled kod interniste pulmologa ukoliko imate neki od sljedećih simptoma: gušenje, otežano disanje, nedostatak vazduha, sviranje u grudima, kašalj (sa ili bez iskašljavanja sadržaja), iskašljavanje krvi, bol, stezanje ili pritisak u grudima (tokom disanja), malaksalost, nesvjesticu ili vrtoglavicu.

Na žalost, sve je više plućnih bolesnika. Razvoj tehnologija i povećan broj automobila zagađuju cjelokupnu prirodu koja nas okružuje. Ako tome dodamo razne alergije, bakterije i viruse kojih je sve više u vazduhu ne treba da čudi što je iz dana u dan registrovano sve više oboljelih od plućnih bolesti.

Doktor  specijalista interne medicine, pulmolog obavlja preglede pluća i drugih disajnih organa.. Pregled počinje razgovorom sa pacijentom (uzimanjem anamneze) i pregledom pluća. Traje u prosjeku 20-30 minuta, a po potrebi i duže. Pregled je potpuno bezbolan i nije potrebna posebna priprema.

ALERGOLOG

Curenje iz nosa, suzenje očiju, svrab i grebanje u grlu, kijavica koja ne prestaje, imate vidljive promjene na koži, muče Vas glavobolje, reagujete na određene namirnice, lijek za alergiju koji koristite ne ublažava simptome, trudni ste a proživljavate alergijske reakcije, oči su Vam natečene nakon buđenja, sumnjate da alergeni stanuju u vašem domu.

Pozovite nas na telefon ili dođite u ZU "MEDIKO CENTAR ZDRAVLJA".

Nalazimo se u ulici Nikole Pašića 27.

Vaše zdravlje Naša misija!

Zdravstvena ustanova "MEDIKO CENTAR ZDRAVLJA" Doboj

bottom of page