top of page

ENDOKRINOLOG

Redovna kontrola štitne žlijezde

Close up shot of a young woman getting h

Pozovite 053/962-962 ili 066/ 11 77 15 i zakažite pregled

Osjećate nervozu, razdražljivi ste, patite od nesanice, pojačano se znojite, opada Vam kosa, srce Vam ubrzano lupa, naglo mršavite, imate probleme s vidom, poremećaje menstrualnog ciklusa (neplodnost), dijagnostifikovan Vam je dijabetes...

Pravo je vrijeme je da prekontrolišete štitnu žlijezdu Endokrinološki pregled je potpuno bezbolan i traje u  prosjeku 20-30 minuta. Potrebno je jedino da donesete svu prethodnu medicinsku  dokumentaciju (ako je imate).

Endokrinolog će odgovoriti na sva Vaša pitanja koja se tiču poremećaja u radu žlijezda sa unutrašnjim lučenjem, i za oboljenja koja nastaju kao posljedica tih poremećaja - dijabetes, povećanu ili smanjenju funkciju štitne žlijezde, neplodnost, metaboličke poremećaje, srčana oboljenja, osteoporozu, gojaznost.

 

Dijagnostike i liječenja endokrinoloških bolesti potrebna je naročito kod simptoma i dijagnoze šećerne bolesti, poremećaja menstrualnog ciklusa, neplodnosti kod žene ili muškarca, sindroma policističnih jajnika, dijagnostike i liječenja gojaznosti, menopauze, dijagnostike i liječenja osteoporoze, tumora hipofize, tumora nadbubrežne žlijezde, povišenog prolaktina kod žena i muškaraca, uvećanja dojki kod muškaraca, liječenja visokog krvnog pritiska u endokrinološkim oboljenjima i ostalih hormonskih poremećaja.

Pozovite nas na telefon ili dođite u ZU "MEDIKO CENTAR ZDRAVLJA" Doboj.

Nalazimo se u ulici Nikole Pašića 27.

Vaše zdravlje Naša misija!

Zdravstvena ustanova "MEDIKO CENTAR ZDRAVLJA" Doboj

bottom of page