UROLOG I NEFROLOG

UROLOG I NEFROLOG

Pozovite 053/962-962 ili 066 11 77 15 

i zakažite pregled

NEFROLOG

Ukoliko osjećate neprijatan bol u stomaku, imate povišenu tjelesnu temperaturu, osjećate umor, malaksalost, svrab, poremećaj mokrenja, imate uvećanu prostatu, dijagnostifikovanu infekciju mokraćnih puteva, pijesak ili kamenac u bubrezima i mokraćnim kanalima preporuka je da se obratite specijalisti nefrologu koji se bavi prevencijom, dijagnostikom i liječenjem bubrežnih bolesti.

Nefrolog će odgovoriti na sva Vaša pitanja koja se tiču upale mokraćnih kanala i bešike (cistitis), ciste bubrega, hronične bubrežna insuficijencija, gihta, nefroze ili karcinoma organa mokraćnog sistema. Važno je redovno obavljati sistematske preglede kako bi se mnoge bolesti a naročito nefrološke otkrile u što ranijoj fazi. Rano otkrivanje bolesti doprinosi uspješnijem liječenju, a u nekim slučajevima i potpunom izlečenju.

​UROLOG

Obratite pažnju na 5 osnovnih simptoma na koje upozorava urološka praksa. To su bol – urološka bol je jaka bol, temperatura – iznad 38ºC, poremećeno mokrenje, promjene izgleda mokraće i pojava otekline. Urologija je klinička grana koja se bavi oboljenjima urinarnih organa (bubreg, ureteri, mokraćna bešika i uretra) kao i genitalnih organa muškarca.

Pozovite nas na telefon ili dođite u ZU "MEDIKO CENTAR ZDRAVLJA" Doboj.

Nalazimo se u ulici Nikole Pašića 27.

Vaše zdravlje Naša misija!

Zdravstvena ustanova "MEDIKO CENTAR ZDRAVLJA" Doboj

© 2018 by Mediko centar zdravlja

Nikole Pašića 29, 74 000 Doboj

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google+ - White Circle